Σάκκαρη: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη αυτή την απίστευτη εβδομάδα!» (pic)

Με ευχαριστήριο μήνυμά της στα social media η Μαρία Σάκκαρη απευθύνθηκε σε όσους τη στήριξαν στους αγώνες που έπαιξε στο Miami Open, φτάνοντας έως τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Σάκκαρη: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη αυτή την απίστευτη εβδομάδα!» (pic)

Στα ημιτελικά σταμάτησε η ξέφρενη πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Καναδή Μπιάνκα Αντρέσκου με 1-2 σετ και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Φλόριντα, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της.

Miami Open: Εκτός τελικού η Σάκκαρη από την Αντρέσκου (highlights)

Εξαργυρώνοντας την παρουσία της στην αμερικανική διοργάνωση, η Σάκκαρη θα επανέλθει στο νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη Δευτέρα (5/4).

Η 25χρονη τενίστρια πρόκειται να μεταβεί στο Τσάρλεστον, όπου θα διεξαχθεί το Volvo Cup (WTA 500) στις 5 Απριλίου.

Στο μεταξύ, με μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή στήριξη που της παρείχε στην προσπάθειά της να διακριθεί στο Μαϊάμι.

«Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας καθ' όλη τη διάρκειά της! Είναι η ώρα για αποθεραπεία και προετοιμασία ενόψει του επόμενου τουρνουά» έγραψε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη στο instagram.