Miami Open: Mε Αντρέσκου η Σάκκαρη στα ημιτελικά

Την Μπιάνκα Αντρέσκου θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του Miami Open τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/04, 02:30).

Miami Open: Mε Αντρέσκου η Σάκκαρη στα ημιτελικά

Ένα ακόμη πανίσχυρο εμπόδιο, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τον σπουδαιότερο τίτλο στην καριέρα της, καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη στο Μαϊάμι.

Μετά την επιβλητική νίκη με 6-0, 6-4 επί της πρόσφατης πρωταθλήτριας του Australian Open, Ναόμι Οσάκα, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (02:30) την Μπιάνκα Αντρέσκου η οποία εξασφάλισε το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Miami Open.

Η 20χρονη Καναδέζα, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε μια ακόμη νίκη στα 3 σετ στη Φλόριντα, κερδίζοντας με 6-4, 3-6, 6-3 την Ισπανίδα, Σάρα Σορίμπες Τόρμο και παρέμεινε σε τροχιά για τον 4ο τίτλο της καριέρας της, έχοντας στην τροπαιοθήκη της ένα US Open, ένα Indian Wells και ένα Rogers Cup (ολα μέσα στο 2019).

Αντρέσκου και Σάκκαρη θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, με φόντο τον τελικό του Miami Open.

"Είδα λίγο το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Οσάκα. Έπαιξε πολύ καλά. Κυριαρχούσε από την αρχή. Η Ναόμι δεν βρισκόταν εκεί. Ήταν σπουδαία νίκη για τη Μαρία και σίγουρα θα της δώσει αυτοπεποίθηση. Ξέρω ότι θα είναι μια δύσκολη μάχη αλλά ανυπομονώ γι' αυτή" είπε η Αντρέσκου για το παιχνίδι με τη Σάκκαρη.

Πηγή: Tennis24