Miami Open: Οι ώρες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι και η Μαρία Σάκκαρη την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

Miami Open: Οι ώρες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νίκη του (6-1, 6-4) απέναντι στον Νταμίρ Τζουμούρ, στον 2ο γύρο του Miami Open, έγινε ο τρίτος παίκτης που έχει 15 νίκες αυτή τη σεζόν (15-4), μετά τους Ρώσους, Αντρέι Ρούμπλεφ (16-3) και Ντανίλ Μεντβένεφ 15-2). Ο Ελληνας πρωταθλητής, δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα (02:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, ο οποίος χρειάστηκε δύο ώρες και 50 λεπτά, για να ξεπεράσει τον Αλιάζ Μπέντενε, με 7-6 (6), 5-7, 6-4.

Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη έναντι του Νισικόρι, αφού είχε χάσει στη μοναδική προηγούμενη συνάντηση τους στο Rakuten Japan Open Tennis Championship 2018 στο Τόκιο.

«Ο Κέι είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολύ καλά στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω και θα είμαι έτοιμος γι αυτόν τον αγώνα και να είμαι φυσικά προετοιμασμένος για μάχη. Είναι σημαντικό να έχω αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους σαν κι αυτόν», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δύο ώρες νωρίτερα (24:00) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα για μια θέση στον προημιτελικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε με 6-0, 6-1 την Λουντμίλα Σαμσόνοβα. Μάλιστα ήταν η τέταρτη φορά στην καριέρα της που κέρδισε παιχνίδι, χάνοντας μόλις ένα σετ.