Η Αγγελική Κανελλοπούλου έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ στην ΕΟΕ

Δήλωση της παλιάς πρωταθλήτριας του τένις Αγγελικής Κανελλοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της ΕΦΟΑ για την εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ στην ΕΟΕ

Την τακτική γενική συνέλευσή της πραγματοποιεί η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης το επόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη ΓΣ της ομοσπονδίας τένις είναι η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, θα γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή του τακτικού εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την περίοδο 2021-24.

Υποψήφια για αυτή τη θέση θα είναι και η Αγγελική Κανελλοπούλου. Η παλιά πρωταθλήτρια του τένις και μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη προέβη σε δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά της στις εκλογές της ομοσπονδίας, περιγράφοντας το όραμά της για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα.

Ακολουθεί η δήλωση της Αγγελικής Κανελλοπούλου:

«Υπηρετώ το ελληνικό τένις πολλές δεκαετίες και με πολλές ιδιότητες. Ως αθλήτρια η ίδια, ως Ολυμπιονίκης, ως μέλος σωματείων, ως αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων και πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης.

Σήμερα μοιράζομαι με όλους την περηφάνια που νιώθω με τις διακρίσεις των σπουδαίων αθλητών μας και την ώθηση και προβολή που δίνεται στο ελληνικό τένις.

Την εμπειρία μου στον χώρο θέλω να την αξιοποιήσω ώστε το ελληνικό τένις να βρεθεί ακόμα ψηλότερα. Να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή, μεγαλύτερη δημοφιλία, καθώς και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα του αθλητισμού.

Στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) όσοι υπηρετούμε το ελληνικό τένις θα κληθούμε να λάβουμε την κρίσιμη απόφαση να επιχειρήσουμε ένα ποιοτικό άλμα μπροστά, ώστε το τένις στη χώρα μας να ανέβει επίπεδο, αξιοποιώντας μια μοναδική συγκυρία.

Στις εκλογές αυτές θα είμαι υποψήφια για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να διεκδικήσει το τένις όσα περισσότερα μπορεί και να αποτελέσει τον πρεσβευτή του αθλητικού ήθους που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Παράλληλα θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για την προεδρία της ΕΦΟΑ τον Θοδωρή Γκλαβά, έναν ικανό άνθρωπο, με ξεχωριστή αθλητική και επαγγελματική διαδρομή, που μπορεί να δώσει στο άθλημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται.

Με τη συνεργασία όλων μας οι εκλογές της ΕΦΟΑ μπορούν να αποτελέσουν το ορόσημο μιας ποιοτικής επανεκκίνησης για το άθλημα που όλοι αγαπάμε».