Τσιτσιπάς: «Σκοπεύω να βελτιωθώ στις επιστροφές»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τη νίκη του κόντρα στον Αλιασίμ ενώ έκανε αναφορά και στη στήριξη που έχει από τον κόσμο στις κερκίδες του Ακαπούλκο

Τσιτσιπάς: «Σκοπεύω να βελτιωθώ στις επιστροφές»

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Φελίξ Οζέ - Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ακαπούλκο: Ο Μουσέτι αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/3, 04:00) ο Νο 5 τενίστας στον κόσμο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Λορέντζο Μουσέτι.

Ακαπούλκο: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς! (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τη νίκη του τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικές σε αγώνες σαν κι αυτόν. Όσο επιστρέφεις την μπάλα και δημιουργείς ένα ράλι, αυτό σε βάζει σε μια καλή θέση. Σκοπεύω να βελτιωθώ στις επιστροφές, είναι κάτι στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ πολύ. Οι πιο επιθετικές επιστροφές μπορούν να φέρουν μεγάλο όφελος στο παιχνίδι μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και από τις δυο πλευρές. Παίξαμε και οι δυο πολύ καλά, σερβίραμε καλά, γενικά ήταν ένα πολύ κλειστό ματς και μπορώ να πω και πως ήμουν λίγο τυχερός προς στο τέλος, με τα δυο διπλά λάθη που έκανε. Κι αυτό είναι βεβαίως μέρος της πίεσης που ένιωθε. Είμαι περήφανος με τον τρόπο που πάλεψα και επέστρεψα από το 3-3, 0-30 (στο 3ο σετ), έδειξα μεγάλη υπευθυνότητα. Γενικά ήταν ένας αγώνας από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει από τον κόσμο σχολιάζοντας: «Ελπίζω πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, απολαμβάνω τον χρόνο μου μέχρι τώρα εδώ. Θα συγκεντρωθώ στους δυο τελευταίους αγώνες που θα χρειαστεί να παίξω. Είναι σημαντικό για μένα, είναι σημαντικό για τον κόσμο που έρχεται και μας δείχνει την αγάπη του, μου αρέσει πολύ ο κόσμος εδώ».