Το ρεκόρ του Ρούμπλεφ και η απόσυρση του Ναδάλ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ισοφάρισε το ρεκόρ του Άντι Μάρεϊ ενώ ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Μαϊάμι

Το ρεκόρ του Ρούμπλεφ και η απόσυρση του Ναδάλ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε του Εμίλ Ρουσουβουόρι με 2-0 σετ στο Dubai Duty Free Tennis Championships και ισοφάρισε το ρεκόρ του Άντι Μάρεϊ με 21 σερί νίκες σε τουρνουά ATP 500.

Μπροστά του ο Ρώσος τώρα έχει μόνο τον Ρότζερ Φέντερερ, που μετρά 28 επιτυχίες σε ATP 500!

«Πραγματικά είναι εκπληκτικό να καταφέρνω κάτι που έχει πετύχει ο Μάρεϊ! Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια. Κανείς δεν γνωρίζει εάν θα κερδίσω το επόμενο ματς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω τα πάντα», δήλωσε ο Ρούμπλεφ, ο οποίος στη συνέχεια θ΄ αντιμετωπίσει έναν εκ των Φριτζ ή Μπασιλασβίλι.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά Masters του Μαϊάμι, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του και να είναι πανέτοιμος να μπει στο αγαπημένο του χώμα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τρίτη (16/03).

Ο Ισπανός έχει να παίξει από τον προημιτελικό του Αυστραλιανού Open τον περασμένο μήνα, ενώ επίσης απέσυρε τη συμμετοχή και από το 500αρι τουρνουά της ATP στο Ντουμπάι.

«Με λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα λάβω μέρος στο Μαϊάμι, μία πόλη που αγαπώ πολύ. Πρέπει να ξεπεράσω 100% τον τραυματισμό μου ώστε να είμαι έτοιμος για τα τουρνουά στο χώμα που θα διεξαχθούν στην Ευρώπη», έγραψε στο Twitter ο Ναδάλ.

Μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Ισπανός δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τουρνουά του Μαϊάμι, παρότι έχει φτάσει πέντε φορές στον τελικό μεταξύ του 2005 και 2017.