Ντουμπάι: Ο Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Dubai Tennis Championships αφού προτιμά να προπονηθεί ώστε να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση στο μέλλον.

Ντουμπάι: Ο Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του

Tην απόφαση να μην αγωνιστεί στο αγαπημένο του Dubai Tennis Championships, γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 39χρονος Ελβετός, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στην προημιτελική φάση του Qatar Open, εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του που επέστρεψε στο ATP Tour μετά από 14 δύσκολους μήνες αποκατάστασης και προετοιμασίας, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Ντουμπάι, προκειμένου να μην πιέσει περισσότερο το σώμα του.

Το Νο6 του κόσμου, θα επικεντρωθεί στις προπονήσεις με στόχο να είναι ακόμα πιο έτοιμος στο επόμενο τουρνουά που δεν αποκλείεται να είναι το Monte Carlo Masters στις 11 Απριλίου.

"Ήταν υπέροχο που επέστρεψα στο ATP Tour, διασκέδασα κάθε λεπτό εδώ στην Ντόχα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καλύτερη και πιο πιστή ομάδα που με βοήθησε να φτάσω εδώ. Αποφάσισα ότι το καλύτερο είναι να επικεντρωθώ στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Ντουμπάι την ερχόμενη εβδομάδα" έγραψε ο Φέντερερ.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στην Ντόχα, ο μαέστρος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ορισμένα χωμάτινα τουρνουά, πριν επιστρέψει στο αγαπημένο του γρασίδι έχοντας στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για το Wimbledon.

Πηγή: Tennis24