Κόντρα στον Χουρκάτς με φόντο την οκτάδα ο Τσιτσιπάς (15:00)

Επιστροφή στα μονά μετά τη νέα νίκη που πέτυχε και στα διπλά του ABN AMRO στο Ρότερνταμ για τον Στέφανο Τσιτσιπά μαζί με το “κολλητάρι” του και “αδερφή ψυχή” του όπως τον αποκάλεσε, τον αδερφό του Πέτρο!

Κόντρα στον Χουρκάτς με φόντο την οκτάδα ο Τσιτσιπάς (15:00)

Ο 22χρονος πρωταθλητής είδε τους Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ να μην είναι σε καλή κατάσταση και να αποκλείονται πολύ νωρίς από το τουρνουά, και αυτό φυσικά του ανοίγει ακόμα περισσότερο τον δρόμο προς τον πρώτο τίτλο ATP 500 που τόσο πολύ αναζητά!

Αντίπαλος του ένα βήμα πριν τα προημιτελικά ένας γνώριμος αντίπαλος, ο Πολωνός Χούμπερτ Χουρκάτς (15:00 GR).

Ο Στέφανος έχει παίξει ήδη έξι φορές στο τουρ κόντρα στον νεαρό Πολωνό έχοντας την μερίδα του λέοντος στις νίκες (5-1) αν και τέσσερα ματς έχουν πάει σε τρίτο σετ.

Οι δυο τους έπαιξαν μάλιστα και πέρσι στον 1ο γύρο της διοργάνωσης με τον Στέφανο να επιστρέφει από σετ πίσω για να πάρει μια δύσκολη νίκη.

Είναι ένας αντίπαλος που ο Τσιτσιπάς γνωρίζει άριστα πώς να διαχειριστεί με τη στρατηγική να είναι ξεκάθαρη: επιθετικό τένις, με έξυπνα ανεβάσματα στο φιλέ αλλά και αντοχή στα ράλι μιας και ο Χουρκάτς είναι χειρότερος του Στέφανου σε περίπτωση που τα ράλι τραβήξουν σε διάρκεια όντας πιο μονοδιάστατος.

πηγή: tennis24.gr