Qatar Total Open: Προπονήθηκε με την Κέρμπερ η Σάκκαρη (pic)

Με τη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ, πρώην Νο1 στον κόσμο, προπονήθηκε η Μαρία Σάκκαρη ενόψει της συμμετοχής της στο Qatar Total Open που ξεκινάει τη Δευτέρα (1/3).

Qatar Total Open: Προπονήθηκε με την Κέρμπερ η Σάκκαρη (pic)

Μερικές εβδομάδες μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Αντζελίκ Κέρμπερ στη Μελβούρνη για το Grampians Trophy, η Μαρία Σάκκαρη συνάντησε ξανά τη Γερμανίδα τενίστρια, αυτή τη φορά στη Ντόχα του Κατάρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονήθηκε εκεί με την Κέρμπερ, πρώην Νο1 στην κατάταξη της WTA, ενόψει της πρεμιέρας των δύο αθλητριών στο Qatar Total Open που ξεκινάει τη Δευτέρα (1/3).

Μάλιστα, η Σάκκαρη ανέβασε και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία ποζάρει μαζί με την Κέρμπερ:

Always a pleasure @angie.kerber ???! Ready for some action @qatartennis #ThreeStripes @adidastennis

Δημοσιεύτηκε από Maria Sakkari στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Αιγύπτια, Μαγιάρ Σερίφ, στην αυριανή της πρεμιέρα (17.00). Το εμπόδιο του Νο. 114 της παγκόσμιας κατάταξης δεν αποτελεί φόβητρο για τη Σάκκαρη που σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστεί κόντρα στη νικήτρια του αγώνα Μπελίντα Μπέντσιτς - Μάντισον Κις.

Η συνέχεια αναμένεται αρκετά δύσκολη αφού στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Αρίνα Σαμπαλένκα και στα ημιτελικά με την Ελίνα Σβιτολίνα. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων και η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Πέτρα Κβίτοβα. Την περασμένη χρονιά νικήτρια της διοργάνωσης είχε αναδειχθεί η Αρίνα Σαμπαλένκα.