Τζόκοβιτς: «Επιβάρυνα τον τραυματισμό μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φωτογραφήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/2) με το τρόπαιο του Αυστραλιανού Όπεν και δεν δίστασε να μιλήσει στους ρεπόρτερ, για την κατάσταση της υγείας του.

Τζόκοβιτς: «Επιβάρυνα τον τραυματισμό μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Μεντβέντεφ στον τελικό με 3-0 σετ και έφτασε στην κατάκτηση του 9ου Australian Open της καριέρας του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, περπατώντας ξυπόλυτος σε παραλία της Μελβούρνης, έκανε μια από τις πιο ξεχωριστές φωτογραφήσεις αμέσως μετά το τέλος ενός Grand Slam, όμως τα νέα που αποκάλυψε για τον τραυματισμό του, δεν είναι καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νο1 τενίστας του κόσμο, έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, έγινε πιο μεγάλο μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να φτάσει μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μόλις τώρα υποβλήθηκα σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι το πρόβλημα τραυματισμού μου είναι μεγαλύτερο από ότι ήταν πριν μερικές ημέρες, μετά το ματς 3ου γύρου.

Ο πόνος είναι περισσότερος και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει οπωσδήποτε να περάσω λίγο χρόνο χωρίς να προπονούμαι. Η αποθεραπεία μου δεν ξέρω πόσες ημέρες θα κρατήσει, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι θα περάσω τον χρόνο με την οικογένειά μου, στη Σερβία”.

Πηγή: Tennis 24