Australian Open: Έκανε ξανά την έκπληξη το... απόλυτο αουτσάιντερ, στους «8» ο Καράτσεφ!

O Ασλάν Καράτσεφ και Νο114 στον κόσμο ανέτρεψε το εις βάρος του 0-2 για να επικρατήσει με 3-2 (3-6, 1-6, 6-3, 6-3, 6-4) του Φελίξ Οζέ Αλιασίμ, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά του Australian Open.

Australian Open: Έκανε ξανά την έκπληξη το... απόλυτο αουτσάιντερ, στους «8» ο Καράτσεφ!

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο Australian Open ο Ασλάν Καράτσεφ. Το Νο114 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε ξανά την έκπληξη και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Ρώσος κέρδισε μια θέση στο Australian Open μέσω των προκριματικών της Ντόχα, φτάνοντας πλέον στους «8», και έγινε ο πρώτος από την χώρα του που τα καταφέρνει στη Μελβούρνη.

Ο Καράτσεφ δεν έχει κερδίσει τίτλο στην καριέρα του, ενώ δεν είχε καμία εμπειρία σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam. Όμως αυτό δεν το εμπόδισε για ακόμα μια φορά να κάνει την έκπληξη και, μετά τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, να αποκλείσει και τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ.

Στον αγώνα του 4ου γύρου, ο Καναδός προηγήθηκε με 6-3, 6-1 αλλά ο Ρώσος το πάλεψε και δεν παράτησε το ματς. Έτσι, μετά από 3 ώρες και 25' ανέτρεψε το 2-0 και κέρδισε με 3-2, επικρατώντας στα επόμενα τρία σετ με 6-3, 6-3, 6-4.

Στον προημιτελικό της Τρίτης (16/2) θα συναντήσει ένα εκ των Τιμ ή Ντιμιτρόφ.