Κοκκινάκης: «Φοβερός παίκτης ο Τσιτσιπάς» (vid)

Ο Θανάσης Κοκκινάκης για την αναμέτρηση της Πέμπτης (11/2) με τον Στέφανο Τσιτσιπά είπε ότι θα είναι συναρπαστική και πρόσθεσε πως ο αντίπαλός του είναι φοβερός παίκτης και ένα από  τα φαβορί του τουρνουά

Κοκκινάκης: «Φοβερός παίκτης ο Τσιτσιπάς» (vid)

Ο Θανάσης Κοκκινάκης για την αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον δεύτερο γύρο του «Australian Open» δήλωσε τα εξής:

«Θα είναι συναρπαστική. Προφανώς είναι ένας φοβερός παίκτης, ένα από τα φαβορί στο τουρνουά. Θα είναι διασκεδαστικό παιχνίδι. Έχουμε προπονηθεί μερικές φορές στο παρελθόν, γνωρίζω την οικογένειά του, έχουμε φάει μαζί στη Νίκαια και στο Μονακό. Ως Έλληνες και οι δύο, τα πάμε καλά. Έχει καταφέρει να μείνει υγιής τα τελευταία χρόνια. Τον είχα δει όταν ήταν 60, 70 στον κόσμο και ήξερα ότι θα γινόταν μεγάλος παίκτης. Ανυπομονώ να παίξουμε. Δεν ξέρω σε ποιο γήπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι μεγάλο. Ελπίζω να έχει αρκετό κόσμο για να γίνει φασαρία, από Έλληνες, Αυστραλούς».

Πώς πιστεύει ότι θα χωριστεί το κοινό; «Για να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, πρέπει να παίζεις. Και αυτός το έχει κάνει. Για μένα αυτό είναι το επόμενο βήμα. Ναι, είναι δημοφιλής, αλλά θα έχω κι εγώ υποστήριξη. Θα έχει πλάκα, απλά ελπίζω να έχει φασαρία».

Ο αγώνας με τον Στέφανο θα γίνει την Πέμπτη (11/2).