Australian Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε δια περιπάτου!

Άνετος και ωραίος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του, στο Australian Open. Κέρδισε σε μιάμιση ώρα τον Ζιλ Σιμόν με 6-1, 6-2, 6-1!

Australian Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε δια περιπάτου!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χωρίς να...ιδρώσει πέρασε στην επόμενη φάση του Australian Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε εύκολα στον πρώτο γύρο τον Ζιλ Σιμόν με 6-1, 6-2, 6-1, σε μία ώρα και 32 λεπτά!

Ο Θανάσης Κοκκινάκης είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε στον 1ο γύρο με 6-1, 6-2, 6-1 του Γάλλου Ζιλ Σιμόν (Νο66) και θα παίξει την Πέμπτη (11/2) με τον ομογενή Αυστραλό Θανάση Κοκκινάκη ο οποίος απέκλεισε με 6-4, 6-1, 6-1 τον Κορεάτη Κβον.

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε να προηγείται με 5-0! Ο Γάλλος πήρε το πρώτο του γκέιμ (5-1) και ο Τσιτσιπάς απάντησε παίρνοντας το σετ σε 25 λεπτά.

Το ίδιο σκηνικό και στο επόμενο σετ, με τον Γάλλο αυτή τη φορά να κερδίζει δυο γκέιμ (6-2) και στο φινάλε ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε με φόρα.

Μπρέικ στο ξεκίνημα και του 3ου σετ (1-0). Ο Γάλλος μείωσε σε 2-1 αλλά με νέο μπρέικ ο Τσιτσιπάς πήγε το σκορ στο 4-1 και με μπρέικ στο 7ο γκέιμ πήρε και τη νίκη και σε αυτό το σετ (6-1) και μαζί την πρόκριση, «σκουπίζοντας» τον αντίπαλό του.