Σάκκαρη: «Διαχειρίστηκα πάρα πολύ λάθος το ματς και την προετοιμασία του»

Εμφανώς απογοητευμένη μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της η Μαρία Σάκκαρη δεν έψαξε για δικαιολογίες, στη συνέντευξη Τύπου.

Σάκκαρη: «Διαχειρίστηκα πάρα πολύ λάθος το ματς και την προετοιμασία του»

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 6-2, 0-6, 6-3, αποκλείστηκε με το...καλημέρα και όπως είναι λογικό στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε απογοητευμένη.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα τον έλεγχο του αγώνα. Ακόμα και στο δεύτερο σετ θεωρώ ότι απλά η αντίπαλός μου μου χάρισε πολλά δώρα. Στο 3ο σετ δεν ξέρω ακριβώς να απαντήσω για το το έγινε, υπήρχε πολύ άγχος από την αρχή του αγώνα, πίεση χωρίς κανένα λόγο και δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σήμερα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου», τόνισε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν την επηρέασε στο παιχνίδι της η καραντίνα 14 ημερών, απάντησε:

«Δε θέλω να ρίξω το φταίξιμο σε αυτό. Δεν έχω κάτσει ακόμα να σκεφτώ τι μπορεί να έφταιξε γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Σίγουρα έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το πως εξελίχθηκε ο αγώνας. Δε θέλω να δικαιολογώ τον εαυτό μου, έπαιξα άσχημα. Και άλλες παίκτριες είχαν 14 μέρες καραντίνα και προχώρησαν. Το παιχνίδι μου μετά δεν ήταν όπως πριν, δυσκολεύτηκα κυρίως στο σερβίς να βρω το ρυθμό που είχα στο Άμπου Ντάμπι. Ήταν σίγουρα δύσκολη περίοδος, δε λέω όχι, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι δικαιολογία ότι ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο».

Το προηγούμενο τουρνουά το είχα πάρει πιο χαλαρά, αυτό δεν μπορείς να το πάρεις χαλαρά. Είναι γκραν σλαμ και θες να πας όσο καλύτερα γίνεται. Ότι οι απαιτήσεις από τον εαυτό μου ήταν μικρότερες, ναι ήταν. Αλλά νομίζω ότι διαχειρίστηκα πάρα πολύ λάθος το ματς και την προετοιμασία του. Ήταν πολύ λάθος».

Για την επόμενη μέρα, η Σάκκαρη είπε: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω μετά, προφανώς υπάρχει αυτό το τουρνουά στην Αδελαΐδα. Στη φάση που είμαι δε θέλω να μείνω εδώ καθόλου, αλλά σίγουρα θα το συζητήσω πρώτα με την ομάδα μου και να αποφασίσουμε».