Σάκκαρη - Κέρμπερ 2-0: Εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του Grampians Trophy! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη με πληθωρική εμφάνιση νίκησε 2-0 σετ (6-4, 6-2) το άλλοτε Νο1 Αντζελίκ Κέρμπερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Grampians Trophy της Μελβούρνης.

Σάκκαρη - Κέρμπερ 2-0: Εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του Grampians Trophy! (vid)

Απίθανη εμφάνιση και σπουδαία πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/2). Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) το άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Αντζελίκ Κέρμπερ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Grampians Trophy της Μελβούρνης.

Ο 25χρονη πρωταθλήτρια επικράτησε άνετα της αντιπάλου της, έχοντας και την υποστήριξη των ομογενών, και προκρίθηκε άνετα στην τελικά τετράδα του τουρνουά WTA 500, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ από την Εσθονία με φόντο τον τελικό.

Αν και δεν μπήκε στο ματς όπως θα ήθελε και βρέθηκε να χάνει με 1-4 στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη πήρε τα επόμενα 9 games, κέρδισε το πρώτο σετ και βρέθηκε να προηγείται με 40 στο δεύτερο για να φτάσει τελικά στη νίκη. Χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να εξασφαλίσει τη νίκη-πρόκριση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 8 άσους και 26 winners!