Μπάρτι: «Μεγάλη πρόκληση το Australian Open»

Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι, το τουρνουά τένις του Australian Open.

Μπάρτι: «Μεγάλη πρόκληση το Australian Open»

Η Ασλεϊ Μπάρτι δήλωσε στο Αustralian Associated Press ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο Australian Open, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα της από τις 8 Φεβρουαρίου.

Η Αυστραλή νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης δεν προβληματίζεται από τις προσδοκίες των συμπατριωτών της, οι οποίοι περιμένουν από αυτήν να κρατήσει το τρόπαιο του περίφημου Grand Slam στην Αυστραλία, για πρώτη φορά μετά από 43 χρόνια και τον θρίαμβο της Κριστίν Ο' Νιλ το 1978.

«Μπορούν να σκεφθούν ό,τι τους αρέσει. Εάν περιμένουν να κατακτήσω το τουρνουά, τότε αυτές είναι οι προσδοκίες τους», δήλωσε η 24χρονη πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Η δική μου προσδοκία, δεν είναι αυτή, προς το παρόν. Θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα από την αρχή, από τον πρώτο αγώνα. Εάν αυτό αποδειχθεί αρκετά καλό, καλώς. Κι εάν δεν είναι, δεν σημαίνει κάτι. Προφανώς, δεν έχω παίξει τένις υψηλού ανταγωνισμού εδώ και ένα χρόνο, οπότε πρόκειται να είναι μια πρόκληση, αλλά ξέρω επίσης, ότι ελπίζω και πάλι πως θα είναι μια μεγάλη σεζόν και δεν χρειάζεται να πανικοβληθώ εάν δεν έχω το τέλειο ξεκίνημα. Θα προσπαθήσω απλώς να κάνω το καλύτερο που μπορώ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Νιώθω έτοιμη και απλά ανυπομονώ».