Παγκόσμια κατάταξη: Παρέμεινε στο Νο.22 η Σάκκαρη και στο Νο.6 ο Τσιτσιπάς

Στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης συνεχίζει να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αντίστοιχα στο Νο. 22 η Μαρία Σάκκαρη. 

Παγκόσμια κατάταξη: Παρέμεινε στο Νο.22 η Σάκκαρη και στο Νο.6 ο Τσιτσιπάς

Τη σταθερή τους πορεία συνεχίζουν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που παρέμειναν στις ίδιες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής διατηρήθηκε στο νούμερο έξι πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ και μπροστά από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πρώτος συνεχίζει να βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς o oποίος συμπλήρωσε 304 εβδομάδες στην κορυφή και πλέον απέχει μόλις έξι εβδομάδες από το να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ.

Από την πλευρά του ο Ραφαέλ Ναδάλ διατηρήθηκε στο νούμερο 2 και έτσι έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία της ATP που βρίσκεται για 800 εβδομάδες στο top 10.

Στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο νούμερο 22 και χάρη στην καλή της παρουσία στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι κατάφερε να μειώσει τη διαφορά της από τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο. 21) στους 48 βαθμούς. Στην κορυφή παρέμεινε η Άσλεϊ Μπάρτι, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα της η Αρίνα Σαμπαλένκα ανέβηκε στο νούμερο επτά.