Australian Open: Επίσημα 8-21 Φεβρουαρίου

Η ATP ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επτά πρώτων εβδομάδων της νέας αγωνιστικής σεζόν και επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του Australian Open 08 με 21 Φεβρουαρίου 2021.

Australian Open: Επίσημα 8-21 Φεβρουαρίου

Έτσι, το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί τρεις εβδομάδες αργότερα, απ' ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί αφού έπρεπε να ξεπεραστεί ο σκόπελος της 14μερης καραντίνας που απαιτεί η Κυβέρνηση της Βικτώρια.

Τα προκριματικά του Happy Slam θα διεξαχθούν 10-13 Ιανουαρίου στην Ντόχα και οι παίκτες που θα προκριθούν θα πρέπει στις 15 να ταξιδέψουν στη Μελβούρνη για να μείνουν 2 εβδομάδες σε καραντίνα.

Τα καλά νέα είναι ότι θα γίνει και το ATP Cup, έστω και με μικρότερη διάρκεια (1-5 Φεβρουαρίου) το οποίο, πιθανότατα, θα είναι και το μονοαδικό τουρνουά προετοιμασίας των κορυφαίων τενιστών για το Australian Open.

Επίσης, 5-13 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν δύο τουρνουά σε Delray Beach και Αττάλεια.

Απο κει και πέρα θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα τουρνουά που ήταν καθιερωμένα τον Φεβρουάριο στο Ρότερνταμ, το Ντουμπάι και το Ρίο καθώς και με το πρώτο ATP Masters 1000 της σεζόν στο Indian Wells της Καλιφόρνια που ενδέχεται να μην διεξαχθεί φέτος ή να μεταφερθεί αργότερα στη σεζόν.

Πηγή: Tennis24