Ο πατέρας του Τσιτσιπά υπερασπίστηκε τον γιο του για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώξουν ποιότητα»

Η τοποθέτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα Harrods στην Ελλάδα έφερε αντιδράσεις και ο πατέρας του βγήκε δημόσια να υπερασπιστεί τον γιο του.

Ο πατέρας του Τσιτσιπά υπερασπίστηκε τον γιο του για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώξουν ποιότητα»

Πριν λίγες μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση στο twitter, η οποία και συζητήθηκε. Σε μία δύσκολη περίοδο, τόσο από από θέμα υγείας, όσο και από οικονομικής πλευράς, δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσει Harrods. «Χρειάζεται κάποιος να χτίσει Harrods στην Ελλάδα. Είναι ώρα να γίνει». Το σχόλιο έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

O πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, θέλησε να ρίξει τους τόνους, αλλά και να υπερασπιστεί το παιδί του. Μιλώντας στην κάμερα του OPEN σχολίασε τα εξής: «Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους».

Μάλιστα, όταν έγινε η σύγκριση για το φιλανθρωπικό έργο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει δώσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί ή σε άλλους οργανισμούς χωρίς να το ανακοινώνει.Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει… Αυτό που έχει κάνει ο Στέφανος στην Αυστραλία και ακόμα ισχύει αυτό είναι ότι υπήρχαν κάποιοι Ελληνες επιχειρηματίες που έφτιαξαν κάποια προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο Στέφανος κάνει δωρεά όλα αυτά τα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να κρατήσει ούτε ένα ευρώ στο Μαζί για το Παιδί».