Προς 8 Φεβρουαρίου το Australian Open!

Όλα δείχνουν πως το Australian Open θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου, με τους διοργανωτές να ψάχνουν τρόπους για να σώσουν το πρώτο Grand Slam της σεζόν. 

Προς 8 Φεβρουαρίου το Australian Open!

Οι Αυστραλοί ψάχνουν τρόπους προκειμένου να σώσουν τη διεξαγωγή του Australian Open και ένας από αυτούς είναι να μετατεθεί το τουρνουά της Μελβούρνης στις 8 Φεβρουαρίου.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι δύο μεγάλες εφημερίδες της χώρας βγάζοντας στο φως την επιστολή του CEO του τένις της Αυστραλίας Κρεγκ Τάιλι στους αθλητές.

Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου και έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις συνθήκες που θα επικρατήσουν, όσο θα κρατήσουν οι αγώνες.

Οι αθλητές θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών και κατά τη διάρκειά της θα μπορούν να προπονούνται κανονικά. Θα τους γίνουν τεστ την 1η ημέρα, την 3η, την 7η, την 10η και την 14η στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που διαμένουν.

Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι συνεχώς στα δωμάτια τους, πλην πέντε ωρών. Θα έχουν δύο ώρες ελεύθερες για προπόνηση, δύο για γυμναστήριο και μία για φαγητό στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο.