Δεν κρατιέται η Σάκκαρη για το Australian Open! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ενόψει του Australian Open και ανέβασε βίντεο από την προπόνησή της!

Δεν κρατιέται η Σάκκαρη για το Australian Open! (vid)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Μαρίας Σάκκαρη ενόψει του επερχόμενου Australian Open και η ίδια παρουσιάζεται ιδιαίτερα ορεξάτη για το πρώτο μεγάλο Grand Slam του 2021!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών προπονείται στα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club και παράλληλα γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, και μετά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν ανέβασε βίντεο στα social media με στιγμές από την προπόνησή της.

Η Σάκκαρη προπονείται πάντα υπό τις οδηγίες του Τομ Χιλ, ενώ τον ρόλο του hitting partner στην προετοιμασία της έχει αναλάβει ο Γιάννης Στεργίου, με την 25χρονη πρωταθλήτρια να δείχνει ότι απολαμβάνει το στάδιο πριν από το μεγάλο γεγονός του παρθενικού Slam της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, το Australian Open του 2021 θα γίνει στο διάστημα 18-31 Ιανουαρίου, ωστόσο ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ακόμη ότι θα πραγματοποιηθεί όντως στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, εξαιτίας φυσικά της πανδημίας του κορονοϊού.

Στις σκέψεις που γίνονται από τους διοργανωτές είναι μεταξύ άλλων η καθυστέρηση διεξαγωγής του τουρνουά για δύο εβδομάδες -άποψη την οποία επικροτούν αρκετοί αθλητές όπως ο Άντι Μάρεϊ-, ενώ έχει ακουστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να γίνει το Slam εκτός Αυστραλίας, ή και σε δύο ξεχωριστές χώρες!

Περισσότερα προσεχώς...