Australian Open: Οι τενίστες θα προπονούνται στην καραντίνα

Οι συμμετέχοντες στο Australian Open θα λάβουν ειδική άδεια και θα προπονούνται κατά την διάρκεια της 14ήμερης καραντίνας τους, πριν το τουρνουά.

Australian Open: Οι τενίστες θα προπονούνται στην καραντίνα

Οι διοργανωτές του Australian Open, έλαβαν ειδική άδεια από την κυβέρνηση της Βικτώριας, προκειμένου να επιτραπεί στους συμμετέχοντες στο Australian Open, να προπονούνται κατά την διάρκεια της 14ήμερης καραντίνας τους, πριν από το κορυφαίο τουρνουά, που έχει προγραμματισθεί για το διάστημα 18-31 Ιανουαρίου 2021 στην Μελβούρνη.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις με τις αρχές σχετικά με τα πρωτόκολλα που θα τηρηθούν σχετικά με την COVID-19, για όσους θα αφιχθούν στην Αυστραλία πριν από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι, επιβεβαίωσαν ότι το φημισμένο τουρνουά στο Melbourne Park, θα διεξαχθεί κανονικά, αν και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μία ή δύο εβδομάδες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης και πως οι παίκτες θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Η εφημερίδα «Age», επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή, ανέφερε ότι στους παίκτες θα επιτραπεί να προπονηθούν κατά την διάρκεια της καραντίνας τους, αλλά θα πρέπει να «τηρούν αυστηρά» τις οδηγίες για την υγεία.