Ναδάλ: «Υπομονή ενόψει Αυστραλίας»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα αφήσει για πολύ καιρό να τον επηρεάσει ο οδυνηρός αποκλεισμός στα ημιτελικά του ATP Finals και το μυαλό του  βρίσκεται ήδη στο 2021.

Ναδάλ: «Υπομονή ενόψει Αυστραλίας»

Έφτασε απίστευτα κοντά στο να προκριθεί στον πρώτο του τελικό ATP Finals μετά το 2013. Ένα κερδισμένο service game μακριά, για την ακρίβεια, βρέθηκε ο Ράφα στον ημιτελικό κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, δεν έμελλε όμως ούτε τώρα να είναι η χρονιά που ο 34χρονος Ισπανός θα κέρδιζε ένα ATP Finals, έναν από τους ελάχιστους τίτλους που λείπουν από την συλλογή του.

Ο Ράφα αναγνώρισε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία, ωστόσο, έχει βάλει ήδη πλώρη για την επόμενη σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει στην Αυστραλία αν και υπάρχουν ακόμα πολλές αβεβαιότητες για το αν δούμε αυστραλιανή swing ελέω πανδημίας.

"Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάσταση. Πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης στην Βικτόρια. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να αποδεχτούμε την δυσκολία της κατάστασης. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Σαν ATP δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση κάθε χώρας να κάνει αυτό που κρίνει ότι είναι σωστό για τους κατοίκους της" ανέφερε ο Ναδάλ.

Πηγή: Tennis24