Paris Masters: Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά από τον εξαιρετικό Ουμπέρ (highlights)

Παρότι αντεπιτέθηκε και πήρε το δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον εξαιρετικό Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε πρόωρα από το Paris Masters.

Paris Masters: Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά από τον εξαιρετικό Ουμπέρ (highlights)

Το πλέον απευκταίο σενάριο ίσχυσε τελικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Παρίσι, καθώς ο Έλληνας άσος γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά του Παρισιού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε... φουριόζος το ματς καθώς προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, ωστόσο κάπου εκεί ο Γάλλος αφυπνίστηκε και τελικά πήρε το σετ στο τάι μπρέικ.

Η απάντηση του Τσιτσιπά ήταν με το ίδιο... νόμισμα στο δεύτερο σετ (νίκη στο τάι μπρέικ), έτσι όλα έμελλε να κριθούν στο τρίτο, το οποίο επίσης κρίθηκε στο τάι μπρέικ!

Εκεί ο Ουμπέρ ήταν πιο ψύχραιμος, για να φτάσει στη νίκη με 7-6 (4), 6-7 (6), 7-6 (3), αφήνοντας εκτός τουρνουά τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Η ήττα ήρθε παρά τους 19 άσους του Τσιτσιπά (έναντι 10 του Ουμπέρ), σε ένα κατά τα άλλα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, με αμφότερους τους αθλητές να έχουν από 2/9 μπρέικ, ενώ οι συνολικοί πόντοι τους στον αγώνα ήταν 127 για τον Γάλλο και 129 για τον Έλληνα τενίστα!