Paris Masters: Πρεμιέρα με Ουεμπέρ ο Τσιτσιπάς

Δεύτερη ημέρα αγώνων στην Accorhotel Arena του Παρισιού και ο Στέφανος Τσιτσιπά ρίχνεται στη μάχη της Masters διοργάνωσης που αποτελεί τον προάγγελο του ATP Finals (15-22 Νοεμβρίου) στο Λονδίνο.

Paris Masters: Πρεμιέρα με Ουεμπέρ ο Τσιτσιπάς

Ο 22χρονος πρωταθλητής θα πραγματοποιήσει την 3η του συνεχόμενη συμμετοχή στο Παρίσι, έχοντας φτάσει πέρυσι στα προημιτελικά όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Τρίτης (19:30GR), ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον 3ο καλύτερο Γάλλο στην παγκόσμια κατάταξη, μετά τους Γκάελ Μονφίς και Μπενουά Περ, τον συνομίληκό του Ούγκο Ουμπέρ ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει τη γαλλική παράδοση στο ATP Tour.

Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 22χρονο από τη Μετς να προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στην Αμβέρσα, πριν μια εβδομάδα, πανηγυρίζοντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μέσα στη σεζόν, μετά το Όκλαντ στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Στον 1ο γύρο του Παρισιού, ο Ουμπέρ κέρδισε δύσκολα τον Κάσπερ Ρουντ με ανατροπή του σκορ, 4-6, 6-2, 7-6(1) και σίγουρα μπορεί να αποτέλεσει δύσκολο εμπόδιο στον πρώτο αγώνα του Τσιτσιπά στο Paris Masters.

Εφόσον ο Στέφανος ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου, στον 3ο γύρο θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Τσίλιτς-Μουτέ που αγωνίζονται νωρίτερα την Τρίτη (18:00GR).

Στο ξεκίνημα της ημέρας (12:00GR) ο Στάνισλας Βαβρίνκα αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Ντάνιελ Έβανς ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση του Ρισάρ Γκασκέ με τον Τέιλορ Φριτζ και αυτή του Ζιλ Σιμόν με τον Τόμι Πολ.

Την Τετάρτη θα ριχτεί στη μάχη του τίτλου ο Ράφαελ Ναδάλ κόντρα στον 39χρονο συμπατριώτη του και επίσης αριστερόχειρα, Φελισιάνο Λόπεζ.

πηγή: tennis24.gr