Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πώς βγήκε πολλαπλά κερδισμένος από αυτές τις συναντήσεις με τον σούπερ σταρ του NBA.

Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Πέρασα πολύ καλά με τον Γιάννη και για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο ταπεινός και πόσο καλός τύπος είναι.

Νομίζω ότι υπήρχαν πολλά για να μάθω από αυτόν. Το γεγονός ότι παίζουμε διαφορετικά αθλήματα σε τόσο υψηλό επίπεδο, σημαίνει ότι έχουμε πολλά πράγματα που μπορούν να μας συνδέουν. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μίλησα μαζί του, συζήτησα τις διαφορές των αθλημάτων μας και βασικά της ζωής μας. Πέρασα πολύ καλά μαζί του. Γνώρισα τη γυναίκα του, γνώρισα τον μικρό του γιο που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες. Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

«Προσπαθώ να βελτιωθώ παντού. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι γίνομαι καλύτερος εφέτος και αυτό ήταν επίσης κάτι που συζήτησα με τον Γιάννη όταν ήμουν στην Ελλάδα που έκανα τις διακοπές μου.

Πώς δηλαδή, μερικές φορές έρχεται μια στιγμή όπου νιώθεις ότι φτάνεις στα όριά σου, αλλά τότε υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τα πράγματα σοφότερα και χωρίς να υπερβάλεις.

Τα δώρα του Αντετοκούνμπο στον Τσιτσιπά και η προτροπή (vid)

Μικρά πράγματα που δεν σε κάνουν απαραίτητα να ανεβάζεις το παιχνίδι σου, γιατί, σίγουρα, υπάρχει ένα μέγιστο όριο σε κάποιο σημείο. Δεν μπορείς να λειτουργείς ως θεός. Είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να το κάνει αυτό», συμπλήρωσε ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο.

«Νομίζω ότι εφέτος η στάση μου έχει βελτιωθεί πολύ. Η ηρεμία μου γενικά, αλλά και το πόσο ήρεμος είμαι στο γήπεδο μου έδωσε πολλές νίκες και επίσης αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου όταν εμφανίζονται δύσκολες καταστάσεις σε έναν αγώνα», τόνισε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα παίξει στο ATP Tour στο Παρίσι, κάνοντας την τρίτη συνεχόμενη εμφάνισή του στο τουρνουά ATP Masters 1000.

Διασκέδασαν μαζί Αντετοκούνμπο, Καραλής, Τσιτσιπάς και τρόλαραν τον Κύργιο (pic, vid)

«Νιώθω καλά. Δεν αισθάνομαι εξαντλημένος, γιατί δεν έχω παίξει τόσα πολλά τουρνουά εφέτος, οπότε δεν έχω πραγματικά λόγο να εξαντληθώ.

Το θέμα που το καθιστά πιο κουραστικό από το συνηθισμένο, είναι ο κορονοϊός και όλα τα πράγματα που συνεχίζουν να εμφανίζονται και οι αλλαγές που συμβαίνουν.

Θα έλεγα ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή. Αλλά σχετικά με τα τουρνουά, θα ήθελα να παίζω κάθε εβδομάδα, ειλικρινά.

Αν μπορούσα θα ήθελα να παίζω κάθε εβδομάδα, να εγγραφώ σε ένα τουρνουά κάθε εβδομάδα και να παίζω. Αλλά, σίγουρα, προσπαθώ να κρατήσω το σώμα μου σε καλή ισορροπία, όχι να το παρακάνω και να δώσω έμφαση και προσοχή στα σημαντικά τουρνουά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας