Η Σαρίποβα καταγγέλλει τον Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό!

Τα νέα από την προσωπική ζωή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είναι καταιγιστικά καθώς λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η πρώην σύντροφός του, Μπρέντα Πατέο είναι έγκυος στο παιδί του, μια άλλη πρώην σύντροφος του Γερμανού, η Όλγα Σαρίποβα τον κατήγγειλε δημόσια για ξυλοδαρμό!

Η Σαρίποβα καταγγέλλει τον Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό!

Ζβέρεφ και Σαρίποβα διατηρούσαν σχέση για αρκετό καιρό, ενώ γνωρίζονται από παιδιά και σίγουρα οι αποκαλύψεις της Ρωσίδας, σοκάρουν.

Η πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ, κατηγόρησε τον 23χρονο Γερμανό πρωταθλητή, Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ότι προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, σε ένα περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια του US Open το 2019, στη Νέα Υόρκη.

"Στην αρχή κρυβόμουν στο ξενοδοχείο, όμως ο Σάσα με βρήκε και ήθελε να γυρίσω στο δωμάτιο και να μιλήσουμε, αλλά αντιλήφθηκα πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να μιλήσει ήρεμος. Προσπάθησε να με πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Χτύπησε το κεφάλι μου στον τοίχο και μου γύρισε τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα για τη ζωή μου" ανέφερε η Ρωσίδα η οποία τόνισε ότι φοβόταν για τη ζωή της και γι'αυτό δεν είχε τη δύναμη να τον καταγγείλει.

"Πως κατάφερα να ξεφύγω από αυτή τη σχέση; Είναι μια ξεχωριστή ιστορία που θα σας πω αργότερα. Δεν θέλω να μένω σιωπηλή. Αυτά τα θέματα πρέπει να ακούγονται και πλέον δεν φοβάμαι να τα κουβεντιάσω" ανέφερε σε γραπτή δήλωσή της η Σαρίποβα.

Πηγή: Tennis24