Σάκκαρη - Αζαρένκα 0-2: Η παλιά είναι αλλιώς (highlights)

H Βικτόρια Αζαρένκα αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Σάκκαρη - Αζαρένκα 0-2: Η παλιά είναι αλλιώς (highlights)

Η Βικτόρια Αζαρένκα έδειξε στοιχεία Νο 1 κόσμου και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη με 6-1, 6-3 στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Η 31χρονη Λευκορωσίδα, Νο 14 της παγκόσμιας κατάταξης, άλλοτε Νο 1 κόσμου, με δύο τίτλους Grand Slam στην κατοχή της, δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Σάκκαρη στον διάρκειας 96 λεπτών αγώνα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι και η Μαρία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έκανε πολλά αβίαστα λάθη, δεν είχε επιτυχία στο σερβίς της και την πήρε γρήγορα από κάτω το ματς.

Η Αζαρένκα με δυο συνεχόμενα μπρέικ έφτασε στο 5-0 στο πρώτο σετ πριν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάρει το πρώτο της γκέιμ στο ματς (5-1).

Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στη συνέχεια του ματς. Η Αζαρένκα αφού έκλεισε το πρώτο σετ πήρε τα τέσσερα πρώτα γκέιμ του δεύτερου σετ (4-0).

Από το πέμπτο γκέιμ και μετά η Σάκκαρη έβαλε τα δυνατά της και έγινε ματς. Ύστερα από μεγάλη μάχη μείωσε σε 4-1 και με κεκτημένη ταχύτητα πήρε δυο ακόμη γκέιμ (4-3).

Είχε ευκαιρίες για να κάνει το 4-4, δεν της αξιοποίησε και η Αζαρένκα ανάσανε (5-3) για να φτάσει στη συνέχεια στο 6-3, αξιοποιώντας το πρώτο ματς πόιντ του αγώνα.