Ανησυχία για Τσιτσιπά ενόψει ATP Finals

Διίστανται οι απόψεις στο στρατόπεδο του Στέφανου Τσιτσιπά, σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έλληνα τενίστα.

Ανησυχία για Τσιτσιπά ενόψει ATP Finals

Ο 22χρονος πρωταθλητής, μετά την ήττα από τον Νοβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού που κουβαλούσε από τη Ρώμη και δεν του επέτρεψε να είναι ανταγωνιστικός στο 5ο σετ της αναμέτρησης με τον Νόλε.

Τη Δευτέρα (12/10), ο Στέφανος ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι θα χρειαστεί να ξεκουραστεί μια εβδομάδα και πως ενδέχεται να επιστρέψει στο τουρνουά της Βιέννης στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο ο Απόστολος Τσιτσιπάς που μίλησε στην εκπομπή Top Spin της Cosmote, δεν εμφανίστηκε τόσο αισιόδοξος.

Σύμφωνα με τον πατέρα και προπονητή του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ο Στέφανος θα χρειαστεί δύο εβδομάδες ξεκούρασης και αποθεραπείας καθώς έχει δύο εκατοστά θλάση στον λαγονοψοΐτη με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο Erste Bank Open της Αυστριακής πρωτεύουσας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Στέφανος να επιστρέψει στο Paris Masters (02/11) που θα είναι το μοναδικό του τουρνουά πριν πάει στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο ATP Finals (15/11).

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά:

Πηγή: Tennis24