Τζόκοβιτς: «Δεν είναι αργά για να σπάσω όλα τα ρεκόρ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφήνει πίσω του την ήττα στον τελικό του Roland Garros και στο World Tour Finals του Τορίνο θα προσπαθήσει να φτάσει τον αριθμό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων.

Τζόκοβιτς: «Δεν είναι αργά για να σπάσω όλα τα ρεκόρ»

Ο Νόλε έχασε μια ευκαιρία να πλησιάσει τον Ναδάλ και τον Φέντερερ στην GOAT Race και στα συνολικά κερδισμένα Grand Slam αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πτοηθεί ούτε στο ελάχιστο στην προσπάθεια του να τους φτάσει και εντέλει να τους ξεπεράσει!

«Αν νόμιζα ήταν είναι πια πολύ αργά να τους ξεπεράσω, πιθανώς να τελείωνα την καριέρα μου σήμερα! Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αργά όσο έχω ακόμα «καύσιμο» στα πόδια μου και αγάπη και επιθυμία για το άθλημα του τένις».

«Μία ήττα, ακόμα και σε τελικό Grand Slam, δεν είναι δυνατόν να με αποσταθεροποιήσει. Με τα χρόνια έχω γίνει αρκετά «χοντρόπετσος», δεν αφήνομαι να επηρεαστώ από διάφορες αρνητικές καταστάσεις. Εγώ, όπως και οι Ναδάλ και Φέντερερ, μας έχουν ξεγράψει πολλές φορές, μας έχουν στείλει στην «απόσυρση» αλλά διαρκώς επιστρέφουμε και δείχνουμε ότι ανήκουμε στους καλύτερους» ανέφερε ο Νόλε.

Επόμενος μεγάλος του στόχος ώστε να «βγάλει» από πάνω του την ήττα στο Παρίσι πρέπει να θεωρείται το World Tour Finals του Τορίνο στο οποίο θα προσπαθήσει να φτάσει τον αριθμό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων!

Πηγή: Tennis24