Ο Τσιτσιπάς έκανε βόλτα στο Παρίσι (pic)

Έχοντας αφήσει πίσω του την υπερπροσπάθεια στον χαμένο ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε να εξερευνήσει το Παρίσι και τράβηξε μερικές όμορφες φωτογραφίες.

Ο Τσιτσιπάς έκανε βόλτα στο Παρίσι (pic)

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επική μάχη και εμφάνισή του με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να περάσει στιγμές χαλάρωσης στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το φημισμένο παγκοσμίως τουρνουά τένις.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε στον αγώνα της Παρασκευής (9/10), έφτασε πολύ κοντά να αποκλείσει τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος και να παίξει στον πρώτο του τελικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ωστόσο υπέκυψε στις λεπτομέρειες και στην εξάντληση.

Θέλοντας να αποφορτιστεί από την πίεση του τετράωρου κοπιαστικού αγώνα και έχοντας ελεύθερο χρόνο, ο Τσιτσιπάς βγήκε για μια βόλτα στη γαλλική πρωτεύουσα. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Έλληνας τενίστας ανέβασε κάποιες όμορφες φωτογραφίες που τράβηξε κατά την περιπλάνησή του στην «πόλη του φωτός», κρατώντας μάλιστα και μερικά τριαντάφυλλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Τσιτσιπά από το Παρίσι:

Roses in Paris ?

Δημοσιεύτηκε από Stefanos Tsitsipas στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020