Ιβανίσεβιτς: Καμιά τύχη ο Ναδάλ κόντρα στον Τζόκοβιτς!

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, εκτίμησε ότι ο Ράφα Ναδάλ δεν έχει ελπίδες να νικήσει τον αθλητή του στον Κυριακάτικο (16.00) τελικό του Roland Garros  

Ιβανίσεβιτς: Καμιά τύχη ο Ναδάλ κόντρα στον Τζόκοβιτς!

«Φυτιλιές» στον πολυαναμενόμενο τελικό του Roland Garros έβαλε ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς (και παλιά δόξα του αθλήματος), Γκόραν Ιβανίσεβιτς, δημοσιοποιώντας την εκτίμηση του ότι ο Ράφα Ναδάλ δεν έχει τύχη κόντρα στον Σέρβο στον τελικό του Roland Garros το απόγευμα της Κυριακής (11/10, 16:00).

Τι κι αν έχει κατακτήσει 12 φορές το Roland Garros και πάει για τον 13ο τίτλο;

Τι κι αν στο Παρίσι ηττήθηκε μόνο μια φορά από τον Σέρβο (2015);

Ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία της Κροατίας και εκ των προπονητών του Νόλε (μαζί με τον Μαριάν Βάιντα), εκτίμησε ότι ο Ισπανός δεν έχει τύχη, βάζοντας... φωτιές στον αγώνα που αποτελεί ατραξιόν του αθλήματος την φετινή χρονιά του κορωνοϊού.

«Νομίζω ότι ο Ναδάλ δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτές τις συνθήκες. Ο Νόβακ είναι το φαβορί. Ο Ράφα δεν έχει τύχη να νικήσει και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Έχουμε προετοιμαστεί λεπτομερώς όσον αφορά την τακτική, τη διατροφή, την προπόνηση. Ο Τζόκοβιτς θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα, δεν έχω δει ξανά τέτοια νοοτροπία σε αθλητή», υποστήριξε ο Κροάτης για τον Σέρβο αθλητή του.