Αρνητικός στον κορονοϊό ο Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό, σημαίνοντας τέλος στον συναγερμό που είχε ηχήσει στο Roland Garros.

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Ζβέρεφ

Άκυρος ο συναγερμός στο Παρίσι, όσον αφορά τον ύποπτο για κορονοϊό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός που αποκάλυψε ότι έπαιζε με πυρετό στα τελευταία του παιχνίδια στο Roland Garros, πριν αποκλειστεί από τον Γιάνικ Σίνερ στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, έκανε το τεστ και πήρε το αποτελέσματα τα οποία ήταν αρνητικά, το βράδυ της Δευτέρας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μιλώντας στο Γερμανικό Eurosport.

«Πήρα τα αποτελέσματα σήμερα. Είναι αρνητικό το δείγμα. Δεν έχω Covid-19. Είμαι καλύτερα. Απλά είμαι κρυωμένος. Είναι κάτι που μπορείς να έχεις, μέσα στην πανδημία του κορονοϊού. Παίζαμε τένις στους 8 βαθμούς, με βροχή για δύο εβδομάδες. Είναι λογικό το σώμα να κουραστεί. Δεν είχα κάνει διάλειμμα μετά το US Open. Αυτό είναι το κλασικό μου κρύωμα. Το ξέρω πως είναι. Είχα λίγο πονόλαιμο, μετά κρύωμα και συνάχι ενώ έκανα και πυρετό που έφτασε το 37.6» είπε χαρακτηριστικά ο Ζβέρεφ στους συμπατριώτες του.

Όσον αφορά για το γιατί δεν ενημέρωσε τον γιατρό της διοργάνωσης για τα συμπτώματα, ο Σάσα είπε: «Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πούμε αν κάποιος είναι άρρωστος ή όχι».

Στον Ζβέρεφ είχε χορηγηθεί φάρμακο για το κρύωμα από τον γιατρό της διοργάνωσης, μέσω του φυσιοθεραπευτή του. Ο 23χρονος, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, είπε ότι προτίμησε να πάρει φάρμακο από τον γιατρό προκειμένου να μην κινδυνέψει με τους κανόνες για το αντι-ντόπινγκ.

Πηγή: Tennis24