Ρολάν Γκαρός: Ματαιώθηκε ο αγώνας Σαράποβα-Ουίλιαμς (vid)

Άνθρακας ο θησαυρός. Η Σερένα Ουίλιαμς αποσύρθηκε και έτσι το πολυαναμενόμενο ματς με τη Μαρία Σαράποβα στο Ρολάν Γκαρός δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ρολάν Γκαρός: Ματαιώθηκε ο αγώνας Σαράποβα-Ουίλιαμς (vid)


Η Αμερικανίδα τενίστρια δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στη Ρωσία για τον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, επικαλούμενη μυικό πρόβλημα στο στήθος.

"Στον χθεσινό μου αγώνα για το διπλό έκανα διάφορες δοκιμές, χρησιμοποίησα tape, δεν έγινε όμως καλύτερα. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Στερήθηκα την οικογένειά μου και την κόρη μου για να μπορέσω να ζήσω αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ δύσκολο που βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση."

Ο τραυματισμός της Ουίλιαμς προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κι επέστρεψε στους αγώνες σε χώμα μετά από 2 χρόνια και ύστερα από την περίοδος της εγκυμοσύνης της. Η Σερένα ανακοίνωσε την απόσυρσή της σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

«Ποτέ δεν είχα τέτοιο τραυματισμό στο παρελθόν, ποτέ δεν το αισθάνθηκα στη ζωή μου και ήταν πολύ οδυνηρό. Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε

Η Ουίλιαμς θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη και θα παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί επακριβώς ο τραυματισμός της.

Φυσικά η Σαράποβα, δυο φορές νικήτρια του τουρνουά, πέρασε χωρίς αγώνα στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ισπανίδα Γκαρμπίν Μουγκουρούθα και την Λέσια Τσουρένκο από την Ουκρανία.