Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στο Open του Αμβούργου με τον Βρετανό Έβανς

Ευκαιρία να παίξει αρκετά ματς σε χωμάτινο τερέν πριν το Roland Garros θα έχει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς στο Hamburg European Open

Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στο Open του Αμβούργου με τον Βρετανό Έβανς

Κόντρα στον Νταν Έβανς θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο τουρνουά του Αμβούργου (Hamburg European Open), που ξεκινά τη Δευτέρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα.

Αν ο Έλληνας πρωταθλητής, ξεπεράσει το εμπόδιο του 30χρονου Βρετανού (Νο.33), τότε θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ ή κάποιον qualifier (ή lucky loser).

Στα προημιτελικά ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ, ενώ στην τετράδα λογικά θα παίξει με έναν εκ των Ντιέγκο Σβάρτσμαν ή Γκαέλ Μονφίς.

Επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ και έχει στη δική του πλευρά τους Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και Αντρέι Ρούμπλεφ. Συνεπώς μπορεί να συναντήσει τον Τσιτσιπά μόνο στον τελικό.

Μετά την ήττα στον πρώτο του αγώνα στη Ρώμη, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να παίξει μερικά ματς στο χώμα πριν το Roland Garros, που ξεκινάει στις 27 του μήνα.