Απογοητευμένη από την Σαράποβα η Ουίλιαμς λίγο πριν την «μάχη» τους

Η Σερένα Γουίλιαμς εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο που περιγράφεται στο βιβλίο της Μαρία Σαράποβα "Unstopable".

Απογοητευμένη από την Σαράποβα η Ουίλιαμς λίγο πριν την «μάχη» τους

Η Σερένα Ουίλιαμς και η Μαρία Σαράποβα συγκρούονται σήμερα (4/6) για τη φάση των «16» του Roland Garros. Η Ρωσίδα τενίστρια θα επιχειρήσει την πρώτη της νίκη μετά από 14 χρόνια, αφού η Σερένα προηγείται στο head to head με 19-2 νίκες, εκ των οποίων είναι 18 είναι διαδοχικές!

Η Αμερικανίδα πάντως δήλωσε πολύ απογοητευμένη από την συναθλήτριά της για τον τρόπο με τον οποίο την χαρακτηρίζει στη αυτοβιογραφικό βιβλίο της "Unstopable". Συγκεκριμένα, η 31χρονη Ρωσίδα υποστηρίζει ότι η Σερένα έκλαψε μετά την ήττα της στον τελικό του Wimbledon 2004 και ότι τη μίσησε τόσο πολύ μετά από αυτόν τον αγώνα, ώστε έτσι εξηγείται η απόλυτη κυριαρχία της στις αναμετρήσεις τους στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό δεν δίστασε να δείξει την απογοήτευσή της: «Νομίζω ότι το βιβλίο ήταν 100% απλά φήμες, τουλάχιστον αυτά που διάβασα εγώ και ήταν κάτι που με απογοήτευσε», δήλωσε η πρώην Νο.1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη μετά τη νίκη της επί της Τζούλια Γκόργκες στο Roland Garros. «Έχω κλάψει πολλές φορές στα αποδυτήρια μετά από ήττα και το ίδιο κάνει τόσος κόσμος. Είναι φυσιολογικό, δείχνει το πάθος, την επιθυμία, τη θέληση να βγεις και να κάνεις το καλύτερο».

Η Σερένα, πάντως, ξεκαθαρίζει ότι δεν κρατάει κακία: «Πρέπει να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον και η επιτυχία μιας γυναίκας να είναι έμπνευση για την άλλη, το έχω πει χιλιάδες φορές. Εγώ πάντα εμπνέομαι. Πριν από το συμβάν με το ντόπινγκ εκείνη πήγαινε καλά. Και τώρα πάει καλά και δεν είχα ποτέ άσχημα συναισθήματα για εκείνη».