Αποσύρθηκε από το Masters της Ρώμης ο Μεντβέντεφ

Ο Ρώσος τενίστας Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν θα έχει ικανό χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το τουρνουά μετά το US Open

Αποσύρθηκε από το Masters της Ρώμης ο Μεντβέντεφ

Αρκετές και σημαντικές απουσίες φαίνεται πως θα έχει το τουρνουά Internazionali BNL d' Italia.

Το τουρνουά πραγματοποιείται στο διάστημα 14-21 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το US Open με συνέπεια αρκετοί τενίστες να νιώθουν καταβεβλημένοι και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, για παράδειγμα, πέρασε στα ημιτελικά του αμερικανικού σλαμ, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον μέχρι αύριο.

Η μετάβαση, λοιπόν, στο χώμα θα ήταν κάπως... απότομη, αφού η διοργάνωση στην ιταλική πρωτεύουσα θα ξεκινήσει στις 14 του μήνα. Έτσι ο 24χρονος Ρώσος, Νο.4 στον κόσμο, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Masters της Ρώμης.

Παρόλα αυτά έχει κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό στην προετοιμασία του για το Roland Garros, που ανοίγει την αυλαία του στις 27 Σεπτεμβρίου.

Θα λάβει μέρος στο 500άρι του Αμβούργου, που διεξάγεται την τελευταία εβδομάδα πριν το παριζιάνικο Grand Slam.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, εντός των επόμενων ωρών να έχουμε και άλλες αποσύρσεις από τη Ρώμη, από τενίστες που έχουν προχωρήσει αρκετά μακριά στο US Open και αντιμετωπίζουν το ίδιο, αντικειμενικό πρόβλημα με τον Ρώσο άσο.