Σάκκαρη: Απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Ρώμης

Η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε τη συμμετοχή της από το «Internazionali BNL d’ Italia», όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σάκκαρη: Απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Ρώμης

Δίχως την παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (14/9) το «Internazionali BNL d’ Italia» της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας.

Η 25χρονη αθλήτρια και Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Αμερικάνικο Όπεν με την συμμετοχή της στους «16» του θεσμού, όπου ηττήθηκε από την Σερένα Ουίλιαμς και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά, ενώ πλέον θα προπονηθεί περισσότερο στο χώμα, πριν ταξιδέψει στο Παρίσι για να πάρει μέρος στο Γαλλικό Όπεν στο τέλος του μηνός (27/09).

«Δυστυχώς δεν θα παίξω στη Ρώμη φέτος. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι σε αυτό το τουρνουά και λατρεύω την πόλη. Σίγουρα θα μου λείψει. Θα σας δω του χρόνου», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη.

Δείτε το μήνυμά της: