U.S Open: Τρεις μαμάδες στα προημιτελικά (pics)

Στα προημιτελικά του U.S Open προκρίθηκαν τρεις μαμάδες: Η Σερένα Γουίλιαμς, η Βικτόρια Αζαρένκα και η Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

U.S Open: Τρεις μαμάδες στα προημιτελικά (pics)

Είναι ρεκόρ για τα τουρνουά του Grand Slam. Στα προημιτελικά του φετινού U.S Open προκρίθηκαν τρεις μαμάδες: Η Σερένα Γουίλιαμς, η Βικτόρια Αζαρένκα και η Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

Η Πιρόνκοβα, μάλιστα επέστρεψε στα κορτ, στη Νέα Υόρκη μετά από τριετή αποχή. Η γεννημένη το 1987 Βουλγάρα παντρεύτηκε τον Μιχαήλ Μίρτσεφ, πρώην ποδοσφαιριστή, τον Ιούλιο του 2016 και τον Απρίλιο του 2018, γέννησε ένα αγοράκι που το ονόμασε Αλέξανδρο.


Η 31χρονη Αζαρένκα και ο πρώην φίλος της Μπίλι Μακίγκ, έχουν έναν γιο, τον Λέοντα, που γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2016. Το ζευγάρι χώρισε μετά το Wimbledon του 2017 και η τέως Νο 1 κόσμου, έμεινε καιρό εκτός δράσης.

Η 39χρονη Σερένα είναι παντρεμένη με τον συνιδρυτή της Reddit, Αλέξις Οχανιάν. Ο γάμος έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2017 στη Νέα Ορλεάνη. Η Αμερικανίδα ήταν 8 εβδομάδων έγκυος όταν κατέκτησε το Australian Open 2017. Η κόρη της γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και της δόθηκε το όνομα Ολύμπια. Το παιδί δεν γιορτάζει γενέθλια καθώς η Σερένα ανήκει στους Μάρτυρες του Ιεχωβά.