Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο: Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin (vid)

Για την ίδια τη ζωή της θα δώσει αγώνα αυτή τη φορά η τενίστρια Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, καθώς διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin.

Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο: Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin (vid)

Σοβαρότατο πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο. Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin και θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για τους επόμενους έξι μήνες.

Το Λέμφωμα του Χότζκιν (ή λέμφωμα Hodgkin) επίσης γνωστό ως το λέμφωμα Χότζκιν και προηγουμένως γνωστό ως νόσος του Χότζκιν, είναι ένα είδος λεμφώματος, δηλαδή είναι καρκίνος που προέρχεται από λεμφοκύτταρα (πηγή: βικιπαίδεια)

Τα νέα δημοσιοποίησε η ίδια η Ισπανίδα τενίστρια μέσω των social media, όπου πάντως χαμογελαστή δήλωσε έτοιμη και δυνατή να παλέψει για να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα που της παρουσιάστηκε.

Η 32χρονη τενίστρια, η οποία είχε φτάσει έως το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης τον Φεβρουάριο του 2016, είχε αποσυρθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από το Αμερικανικό Όπεν, όμως θεωρήθηκε ότι αυτό οφειλόταν σε κάποιον τραυματισμό. Τελικά η αληθινή αιτία ήταν άλλη, πολύ χειρότερη...