Συναγερμός στο US Open - Θετικός στον κορονοϊό ο Περ

Ο Μπενουά Περ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό εντός της "φούσκας" στο Flushing Meadows και σήμανε συναγερμό στο US Open.

Συναγερμός στο US Open - Θετικός στον κορονοϊό ο Περ

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Αμερικανικού Όπεν, μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη του Grand Slam της Νέας Υόρκης. Και αυτό γιατί ο Μπενουά Περ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αποσύρθηκε από το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ενώ ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του την Δευτέρα (31/8) απέναντι στον Καμίλ Μάιχρζακ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Γάλλος τενίστας είχε εγκαταλείψει στις αρχές της εβδομάδας τον αγώνα του με τον Μπόρνα Τσόριτς για το Western & Southern Open, εξαιτίας πόνου στο στομάχι και το κεφάλι. Μετά το παραπάνω περιστατικό, οι γιατροί του είπαν να παραμείνει σε καραντίνα μιας και ήταν ορατό το ενδεχόμενο να περνάει τον ιό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έβγαλαν τον ίδιο θετικό. Μάλιστα, ο Περ όλες τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε επαφή με συναδέλφους του, αλλά και τους ανθρώπους του team του. Η ιχνηλάτηση των κινήσεων του Περ, δείχνει πως έχει έρθει σε επαφές τις τελευταίες ώρες με τους φίλους του, Ρισάρ Γκασκέ, Γκρεγκουάρ Μπαρερέ, Αντριάν Μαναρινό και Έντουαρντ Ρότζερ Βασελίν που όλοι τους είναι να παίξουν την Δευτέρα.

Τέλος, οι αρμόδιοι της USTA τονίζουν πως οι προαναφερθέντες αθλητές θα παραμείνουν στα δωμάτιά τους μέχρι νεοτέρας, ενώ ένα ορατό ενδεχόμενο είναι πως δεν αποκλείεται σύμφωνα με κάποιους το τουρνουά να οδηγηθεί προς ματαίωση.