Western & Southern Open: Ο Ίσνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά

Ο Τζον Ίσνερ θα είναι αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στον τρίτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Western & Southern Open: Ο Ίσνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά

Γνωρίζαμε από την ημέρα της κλήρωσης του Western and Southern Open ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί, πιθανώς, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μερικών εκ των καλύτερων big servers του τουρ.

Τελικά, επιβεβαιώθηκε η κατάσταση αυτή με τον 22χρονο Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει, τελικά, ίσως τον καλύτερο server των τελευταίων 15 ετών, τον γίγαντα Τζον Ίσνερ στον 3ο γύρο του Σινσινάτι.

Όπως και ο προηγούμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, ο Άντερσον, έτσι και ο Ίσνερ χρειάστηκε "μαραθώνιο" ματς για να κερδίσει τον Τζον Μίλμαν με 4-6, 7-6(3), 7-6(5).

Δεν βρέθηκε και στην πιο "τέλεια" μέρα στο σερβίς του ο 35χρονος Αμερικανός που παραχώρησε έξι break point στον μαχητικό Αυστραλό αν και την "πλήρωσε" μόνο μία φορά τελικά.

Ο Στέφανος είχε χάσει τους δύο πρώτους του αγώνες κόντρα στον Ίσνερ σε Σανγκάη και Wimbledon πριν κερδίσει για πρώτη φορά πέρσι τον Αμερικανό στο Πεκίνο.

Καλό ντεμπούτο έκανε ο πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ που κέρδισε ελεγχόμενα τον Μάρκος Χιρόν με 6-4, 6-4 και θα παίξει με τον qualifier Αλιάζ Μπέντενε στους "16".

Τρομερά πράγματα κάνει ο έμπειρος Σλοβένος στο Western and Southern Open καθώς ξεκίνησε από τα προκριματικά και έχει ήδη αποκλείσει τους Γκαρίν και Φριτζ για να φτάσει στον 3ο γύρο!

Ούτε ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ μακροημέρευσε στη διοργάνωση καθώς αποκλείστηκε από τον Τένις Σάντγκρεν με 2-1 σετ, 6-7(4), 6-2, 7-6(5) ενώ ο Ράονιτς πέταξε εκτός τουρνουά τον επικίνδυνο Νταν Έβανς.

Πηγή: Tennis24