Δυο μέρες θα κρατήσει το ματς Τιμ-Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

Tο σκοτάδι διέκοψε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τιμ για τον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός κι ενώ ο Αυστριακός είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ.

Δυο μέρες θα κρατήσει το ματς Τιμ-Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

Πριν πέσει η νύχτα στο κορτ 18 ο Τιμ, Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε διαμορφώσει υπέρ του το σκορ με 6-2, 2-6, 6-4 ύστερα από αγώνα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 9 λεπτά.

Ο Αυστριακός θέλησε να κόψει από την αρχή τη φόρα του Στέφανου ο οποίος τον είχε νικήσει πριν από ένα μήνα στη Βαρκελώνη και μπήκε ορμητικός στο παιχνίδι. Μέσα σε 4 λεπτά είχε κερδίσει τα δυο πρώτα γκέιμ δίχως ο Τσιτσιπάς να πάρει πόντο.

Και παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια ο Τιμ έφτασε στο 6-2 μάλλον εύκολα. Ο Τσιτσιπάς αντεπιτέθηκε στο δεύτερο σετ και πλήρωσε τον Τιμ με το ίδιο νόμισμα (2-6).

Στο 3ο σετ έγινε μάχη, οι δυο παίκτες χτυπούσαν winners ο ένας μετά τον άλλο προς μεγάλη ικανοποίηση του κοινού που είχε γεμίσει τις εξέδρες. Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Τιμ τελικό νικητή με 6-4. Η συνέχεια σήμερα...