US Open: Λέει «ναι» ο Τιμ

Με δηλώσεις του ο προπονητής του Ντομινίκ Τιμ άφησε να εννοηθεί πως ο Αυστριακός τενίστας θα δώσει το παρών στο φετινό US Open

US Open: Λέει «ναι» ο Τιμ

Το παρών στο φετινό US Open φαίνεται πως θα δώσει ο Ντομινίκ Τιμ σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του. Παρά το γεγονός πως ο Αυστριακός τενίστας δεν έχει ανακοινώσει την απόφαση του, ο Νικολάς Μασού άφησε να εννοηθεί πως ο παίκτης του θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα είπε: «Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι ίδια όπως πριν τον ιό. Το τένις έχει αλλάξει εν μέρει, σε επίπεδα φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας. Στο φετινό US Open δεν θα βρίσκονται όλοι οι κορυφαίοι τενίστες κι αυτό κάνει το τουρνουά ακόμη πιο ξεχωριστό.

Εμείς, σαν ομάδα, προσπαθήσαμε να δώσουμε όσα περισσότερα φιλικά παιχνίδια γίνεται στην περίοδο της αναστολής του Tour.

Ο Ντομινίκ λατρεύει τον ανταγωνισμό, έπαιξε καλά σε πολλά ματς, έδειξε δυνατός και έμεινε σε φόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, την ώρα που άλλοι τενίστες έκαναν διακοπές.

Θα βοηθηθεί από αυτά τα φιλικά και στη Νέα Υόρκη πιστεύω πως θα φανεί πιο δυνατός από άλλους αθλητές. Πρόσφατα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στο Tour και ήρθε η ώρα για μια καλή πορεία στο Αμερικανικό Όπεν.

Είναι μέσα στους τρεις τενίστες που είναι τα φαβορί στο τουρνουά. Είναι σταθερός εδώ και πολλούς μήνες και νομίζω πως δεν απέχει και πολύ από το να στεφθεί πρωταθλητής στο US Open».