ATP: Αλλάζει το τουρνουά της Ρώμης

Στην αύξηση του ταμπλό των μονών αλλά και των ημερών του τουρνουά της Ρώμης προχώρησε σύμφωνα με τους διοργανωτές η ATP.

ATP: Αλλάζει το τουρνουά της Ρώμης

Με ανακοίνωση τους οι διοργανωτές του τουρνουά της Ρώμης έφεραν στο φως της δημοσιότητας το πλάνο της ATP για τη διεξαγωγή των αγώνων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ομοσπονδία το ταμπλό των μονών θα αυξηθεί στους 96 παίκτες, ενώ η διοργάνωση θα επεκταθεί για τρεις ακόμα ημέρες.

«H ATP μας ζήτησε να αυξήσουμε το ταμπλό μας σε ταμπλό 96 παικτών και να προσθέσουμε 3 επιπλέον μέρες με αγώνες. Επίσης μας προσέφεραν να μας πληρώσουν τη διαφορά στα χρηματικά έπαθλα», υποστήριξαν αρχικά οι διοργανωτές που πρόσθεσαν: «Θα το προτείνουμε στην επόμενη συνάντησή μας με την ιταλική κυβέρνηση στις αρχές Σεπτεμβρίου και αν μας επιτρέψουν να κάνουμε το τουρνουά με κοινό, φυσικά και μας ενδιαφέρει. Αν δεν μπορέσουμε, τότε η πρόταση αυτή δεν θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των αυξημένων εξόδων. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως το τουρνουά δε θα τελειώσει την Κυριακή, στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε θα ξεκινήσει το Ρολάν Γκαρός».

Το Μάστερς της Ρώμης είναι προγραμματισμένο για τις 20-26 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι αγωνιστούν στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μεταβούν στη Ρώμη δεν θα μπουν σε καραντίνα, αρκεί μόνο να βρεθούν αρνητικοί στα τεστ που θα υποβληθούν δύο ημέρες νωρίτερα.