Ναδάλ: Υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς για τη διεξαγωγή του Adria Tour

Με δηλώσεις του ο Ράφαελ Ναδάλ τόνισε πως ήταν λάθος η διεξαγωγή του Adria Tour από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο τον υπερασπίστηκε. 

Ναδάλ: Υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς για τη διεξαγωγή του Adria Tour

Η εμφάνιση του κορονοϊού στο Adria Tour έστησε στον τοίχο τον Νόβακ Τζόκοβιτς που κατηγορήθηκε για απερισκεψία και ερασιτεχνισμό. Με δηλώσεις του ο Ράφαελ Ναδάλ υπερασπίστηκε τον Σέρβο πρωταθλητή καθώς όπως είπε μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θέλουν το καλό για όλο τον κόσμο και για τους φιλάθλους. Φυσικά και ήταν λάθος αυτά που έγιναν στη Σερβία και στην Κροατία, αλλά τα λάθη είναι λογικά όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που δεν έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τενίστας αναφέρθηκε σε αυτούς που πρόκειται να αγωνιστούν στο US Open μιας και εκείνος απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας της πανδημίας. Μεταξύ άλλων σχολίασε: «Οι παίκτες πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Δεν λέω ότι η δική μου απόφαση είναι η σωστή, κάθε απόφαση μπορεί να είναι σωστή ή λάθος. Αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες καταστάσεις».