Σόντερλινγκ: «Έψαχνα στο google τρόπους να αυτοκτονήσω»

Ο Σουηδός τενίστας Ρόμπιν Σόντερλινγκ που είχε φτάσει στο Νο.4 του κόσμο αποκάλυψε την ψυχολογική καταρράκωση που αντιμετώπισε και τι φάσμα της αυτοκτονίας με το οποίο ήρθε κοντά.  

Σόντερλινγκ: «Έψαχνα στο google τρόπους να αυτοκτονήσω»

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ, για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν και το φάσμα της αυτοκτονίας με το οποίο είχε έρθει αντιμέτωπος.

«Έψαχνα στο google τρόπους για να αυτοκτονήσω», παραδέχτηκε ο Σουηδός τενίστας που έφτασε έως το Νο4 του κόσμου και μάλιστα το 2009 ήταν ο πρώτος που κατάφερε και κέρδισε τον Ράφαελ Ναδάλ σε Roland Garos.

Ο Σόντερλινγκ μιλώντας για την ψυχολογική του κατάσταση εκείνα τα χρόνια, συμπλήρωσε πως «καθόμουν στο διαμέρισμά μου και χάζευα ανέκφραστος, ο μικρότερος θόρυβος μού προκαλούσε πανικό. Έπεφτε ένα χαρτί στο χαλί και τρόμαζα τόσο πολύ που έπεφτα στο πάτωμα».

Μιλώντας για την περίοδο που βρίσκονταν στο τέλος της καριέρας του, είπε: «Ήμουν σε πανικό, άρχισα να κλαίω. Γύρισα πίσω στο ξενοδοχείο, έπεσα στο κρεβάτι, πανικοβαλλόμουν όποτε έπρεπε να γυρίσω στο γήπεδο. Για πρώτη φορά δεν μπορούσα να το κάνω».