Ζβέρεφ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα τουρνουά του Βερολίνου

H συμπεριφορά του Αλεξάντερ Ζβέρεφ τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του Andria Tour ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή του στα τουρνουά του Βερολίνου.

Ζβέρεφ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα τουρνουά του Βερολίνου

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον χώρο του τένις καθώς η συμπεριφορά του το τελευταίο χρονικά διάστημα δεν ήταν καθόλου επαγγελματική.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τενίστας δεν τήρησε τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, τόσο κατά τη διάρκεια του Andria Tour, όσο και μετά το τέλος του. Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας διέρρευσαν φωτογραφίες με τον ίδιο να βρίσκεται σε πάρτι χωρίς να κρατά τις αποστάσεις ασφαλείας.

Όλα αυτά ανάγκασαν τους διοργανωτές των τουρνουά επίδειξης στο Βερολίνο να σκέφτονται την απαγόρευση συμμετοχής του νεαρού.

Ο εκ των διοργανωτών της διοργάνωσης δήλωσε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πρέπει να παίξει ο Αλεξάντερ. Υπάρχουν πιθανότητες να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μην δώσει το παρών.

Δεν θα έχουμε υπομονή σε τέτοια κρούσματα. Αν σκεφτεί κάποιος να κάνει πάρτι αυτή την εβδομάδα, θα φύγει κατευθείαν από το τουρνουά. Οι κανόνες μας είναι ξεκάθαροι. Δεν θα υπάρξει players party φυσικά».