ΣΕΓΑΣ: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (10/6) για όλες τις εξελίξεις

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη (10/6) ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να πάρει θέση για όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας αλλά και για την επόμενη ημέρα. 

ΣΕΓΑΣ: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (10/6) για όλες τις εξελίξεις

Θέση για τα ζητήματα των τελευταίων ημερών που αφορούν μεταξύ άλλων και τις επιχορηγήσεις που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πάρει ο ΣΕΓΑΣ.

Παναγόπουλος: «O Υφυπουργός Αθλητισμού επιδιώκει τη διακοπή της δραστηριότητας του στίβου;»

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων ενημέρωσε πως το πρωί της Τετάρτης (10/6) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνέντευξη Τύπου προκειμένου να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη μειωμένη επιχορήγηση που έλαβε ο Σύνδεσμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η ομοσπονδία, την Τετάρτη (10/6) στα γραφεία της (Συγγρού 137) στις 11.30.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις της ομοσπονδίας για θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό προγραμματισμό της θερινής περιόδου, τις δράσεις της ομοσπονδίας στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και τις επιχορηγήσεις της τρέχουσας σεζόν, ενώ θα γίνει και παρουσίαση στοιχείων και δράσεων της ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια».