Αναγνωστοπούλου: «Ο στόχος ήταν εξ αρχής να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση».

Η Πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πως κατάφερε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Αναγνωστοπούλου: «Ο στόχος ήταν εξ αρχής να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση».

H Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πέρασε την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα και κατάφερε με όσα μέσα διέθετε να διατηρήσει την προπονητική κατάστασή της σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Έτσι η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας από σήμερα, όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες, μέλη της προολυμπιακής ομάδας, επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

«Είχα μία μπάρα και κάποια κιλά στο σπίτι κι έτσι κατάφερα να διατηρήσω τη δύναμή μου. Παράλληλα έκανα αλτικά στο δρόμο, σκάλες, ενώ είχα την ευκαιρία να κάνω και λίγο τεχνική με τον δίσκο σε έναν ανοιχτό χώρο που βρήκα. Ο στόχος ήταν εξ αρχής να διατηρούμαι σε μια κατάσταση. Έλειψε λίγο το τρέξιμο, ενώ έκανα προσπάθεια να διατηρήσω τα κιλά μου στα επιθυμητά επίπεδα» είπε αρχικά η Αναγνωστοπούλου, η οποία, λίγο πριν την έναρξη της περιπέτειας με την πανδημία του ιού covid-19, είχε βρεθεί για προετοιμασία στη Ν. Αφρική με τον προπονητή της, Χρήστο Παπαδόπουλο...

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ